Menu Close

Какъв подарък да изберем за новата 2020 година

Всяка година се сблъскваме с въпроса – какво да подарим на любим човек за Нова година? Всяка нова година купуваме еднотипни подаръци, но тази година, тъй като е някак по-различна, тъй като в нея се съдържат две числа по 20, трябва да бъдем една идея по-креативни.

И ние самите получаваме същите аксесоари, дреболии, които след това събират прах с години на работния плот или отиват направо в кошчето.

Какъв подарък да подберем за Нова година, така че да се хареса и запомни, да влезне в употреба още в денят, в който бъде получен? Как да изненадаме и зарадваче любим човек?

Днес ще разгледаме евтини подаръци за новата година за наистина скъпи хора.

Какво да подарим  на мама?

Ако майка ви си пада по свежите аромати, то парфюм, при това не какъвто и да е, а парфюм Azzaro или Dior, би бил чудесно решение. Няма дами, които да не си падат по добре ухаещите парфюми. Нещо повече, освен че ще се зарадват, ще ги включат в употреба още на следващия ден. Това е доказано и проверено, достатъчно е да тествате и Вие и ще се уверите в истиността на тези думи.

Дамите също биха харесали огледало в бронзова рамка, или фотографска рамка, изработена от бронз, или усукан бронзов канделабър. Тези подаръци изглеждат достойно, стилно, но не са толкова скъпи (средно от 30 до 50 лева).

Но най-добрият подарък за мама е родословна книга. Някои магазини продават родословни книги в комплект с подаръчен сертификат за безплатно родословно дърво. Можете да си направите собствено родословно дърво и да подарите на майка си завършена книга. И можете да й дадете книгата, подготвена със снимки на всички Ваши роднини. Такава книга ще ви излезне около 100 лева, в това число включваме и снимките, които бихте отпечатали във фото студио, като  зависи от материала, от който са направени обвързването и дизайна. Всъщност някои родословни книги са украсени със скъпоценни камъни и сребро. Това наистина е ценен подарък.

Как да зарадваме таткото за Нова година?

Бар с форма на глобус е прекрасен подарък, ще бъде истинска изненада за таткото. Или любим аксесоар за компютъра?  Книга, например такава, която подобрява личността, характера, също е добро решение, стига Вашият баща да обича да чете.

 

Подарък за приятел за Нова година

За малко братче или най-добър приятел можете да подарите за Нова година.

Комплектите за подаръчни игри (шах, покер, табла) също са добър подарък за всеки повод. Всеки мъж ще се зарадва на такъв подарък като писалка Паркър, например.

Надяваме се, че предложенията, споменати по-горе, ще Ви доставят необходимата радост и ще задоволят получателят.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *