RSS Feed

Нестандартни идеи за съхранение на дамски обувки

October 30, 2017 by r_valeov

obuvki

Има ли жена, която може да се похвали, че има малко обувки или поне достатъчно малко на брой чифтове, та да може да ги побере в шкафа си за обувки? Такива са малко и затова точно за тях е посветена днешната ни статия, свързана с няколко нови нестандартни идеи за съхранение на дамски обувки. А ето ги и тях..

  1. На закачалка в гардероба

Ако са ви останали няколко чифта, които няма къде да поберете, сложете обувките на закачалка. За целта вземете няколко стари закачалки и счупете долните им части, прегънете ги и промушете през тях двете обувки.

  1. На стълбата

Е, да за целта ще трябва да вкарате стълба в стаята, но повярвайте ни, на нея ще се поберат двойно повече чифтове дамски обувки, отколкото в шкафа ви в коридора. А и самата стълба заема доста по-малко място – само определена квадратура от стената в стаята.

  1. На закачалка за дрехи

Вместо да слагате на нея старите си палта, чадъри и шапки, можете да закачите на нея няколко чифта обувки и да си ги държите под ръка в коридора, където, всъщност, им е мястото, нали така?

  1. В скрити шкафове в стълбите

Ако живеете в къща, в която има стълби, можете на всяка от тях да направите по един скрит шкаф. Поберете поне по два чифта дамски обувки на всяка стълба. Нямате си и на идея колко много място можете да спестите така, че да ви остане такова даже за детските обувки, а също така и за няколко чифта от колекцията на вашата половинка.

  1. Под бюрото на детето

Е, то така или иначе няма да го ползва особено много през лятната ваканция. А все пак, точно летните дамски обувки обикновено са най-многобройни, така че за един сезон можете да се решите въпроса лесно и бързо.


No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *