Menu Close

От къде да поръчаме трапезни столове

Съществуват много причини, поради които да пазарувате онлайн, особено мебели за кухнята – било то столове, маси и други. Ето и някои от най-важните такива:

  1. Разнообразието на трапезни столове е огромно, да не кажем дори безкрайно. Съществуват стотици модели столове, нещо, благодарение на което можете да внесете уникален вид на кухнята, обзавеждайки я с невероятни столове.
  2. Цената – няма как да не признаем, че онлайн цената е далеч по-изгодна от традиционните магазини.
  3. Потребителското мнение. Онлайн можете да се допитате до хора, вече ползвали дадения продукт, да получите отзиви, оценка, мнение и препоръки и да закупите мебели, които със сигурност биха ви доставили удобство и комфорт дълги години. Нещо, което при традиционното пазаруване не може да се получи, тъй като единствено можете да се допитате до продавач-консултанта, а той е добре обучен да казва, че най-добрата стока е тази, от която управителят има най-голяма изгода да бъде продавана.
  4. Възможността от доставка до всяка точка на България. Повечето онлайн магазини, опериращи в България предлагат удобни начини за доставка, като често продуктите, когато надвишат определена стойност, фирмата поема за собствена сметка транспорта. Вярно е, когато чуем за мебели и транспорт, изпитваме притеснение, че обемните пратки струват скъпо за доставяне. Истината, уважаеми читатели е, че повечето куриери имат сключен договор с фирмите, предлагащи куриерски услуги и цената излиза изключително изгодно. Нека дадем пример. Поръчахме си с българска куриерска фирма доставка на кухня от Монтана до София. Поръчката бе на стойност 1800 лева и съответно доставката бе поета от търговецът. Това е само пример.
  5. Възможност за поръчка на мебели по проект. Това също е голям плюс, тъй като повечето дизайнери могат да подготвят триизмерен вариант на кухня и да Ви го изпратят по имейл, например.

Естествено, по-горе сме представили пет причини за поръчка на мебели онлайн, но те са много повече. Недостатъци почти няма. Вярно е, по-възрастните клиенти предпочитат традиционния начин за поръчка на мебели, искат да пипнат материалите, да докоснат вратите на дадените кухненски рафтове, но това вече е остаряло. Много важно е да кажем, че повечето онлайн магазини предлагат пълен изглед на мебелите от всички страни, в това число и инструкция за монтаж, съвети за съхранение на мебелите и много друга ценна информация – всичко, което гарантира лесна и удобна употреба, монтаж и експлоатация.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *