Menu Close

Спално бельо за дома ми

Спалните са една от най-използваните стаи на дома, което прави дизайна им много важен за собствениците на жилища, които искат красиво и функционално пространство. Атрактивните мебели, обзавеждане и аксесоари за спалня не трябва да са скъпи. Чрез комбиниране на някои бюджетни съвети за проектиране, боя и проекти “Направи си сам” е възможно да се създаде визуално привлекателна спалня, която не натоварва бюджета ви. Резултатът ще бъде обновено пространство в спалнята, което изглежда и се чувства като спалня за милион долара.

 

Евтини облицовки на стените

Боядисването на стените често е един от най-евтините начини за преобразуване на стаята ви за сън. За отличаващ се стил, нанесете изкуствено покритие, като например преливане на цветове или финиш с гъба или кърпа, като добавите втори или трети цвят боя към стените. Използвайте тапет, за да създадете фокусна стена, например зад леглото, за да добавите модел и дизайн в стаята.

 

Елементи, които не отнемат значителни разходи

Заложете на мебели със стилен и функционален дизайн в спалнята, за да създадете нов облик и уютно усещане. Включете подходящи декоративни елементи, за да допълни декор спалня, като например килими, възглавници, огледала, лампи и произведения на изкуството. Добавете ги в спалнята за нов облик. Намалете бъркотията чрез почистване на гардеробите, чекмеджетата и шкафовете за съхранение, за да организирате спалнята и да я направите просторна и обновена, без да харчите допълнителни пари.

 

Спално обзавеждане

Освежете мебелите, за да им придадете нов живот. Пазарувайте оригинални модели мебели от магазините за старинни спални шкафове, спални с табли, масички за кафе или шкафове за съхранение. Дайте на използваните мебели освежаващ слой бяла боя. С участието на антични решения за визуално обединяване ще създадете декор в непреходен, класически стил. Закупете нов хардуер от занаятчийски магазини или магазини за хардуер и го добавете към готовите мебели като завършващ щрих към дизайна.

 

DIY декоративни аксесоари

Добавете прости акценти с DIY (Направи си сам) проект. Купете си платно и си нарисувайте сами картина с прост дизайн като шеврони, ивици, цветя или клони. Окачете я на стената зад леглото за красив акцент. Може да направите декупажи върху бутилки и да ги поставите върху тава. Добавете спално бельо и възглавнички с ръчно бродирани от вас надписи или бродерии върху леглото, за да добавите персонализирано докосване в стаята. Завършете декора с букет цветя, поставени в оригинална ваза-антика за елегантен финал на дизайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *