Menu Close

10 правила в интимността

Кой не харесва да бъде ласкан, обичан, а когато тези усещания се преместя с физическа близост, то удоволствието се увеличава многократно.

Предлагаме ти, 10 правила, които важат за близостта, а ти избери, кои от тях да вмъкнеш и в твоя живот. Виж още и по темата: Как да превъзпитам любимия:

  1. Не се притеснявай по време на интимна близост, дори да ти е за първи път. Няма как да объркаш нещо, ако оставиш партньора ти да те води като по-опитен.
  2. Не се концентрирай само над едно нещо, винаги търси контакт с очите на партньора си. Повечето хора затварят очи по време на целувка и в знак на несдържана емоция и наслада, но това често и говори за опит за скриване на някои тайни, мнителност и недоверие.
  3. Питай често какво му харесва, така добре ли го правиш, какво би искал още и на какво най-силно се възбужда.
  4. Използвай всяка част от тялото си, както устата, езика, ръцете, краката, косата, така и всяка клетчица от тялото си, с което да демонстрираш страст и желание.
  5. Показвай, че в интимната близост правиш нещата с удоволствие, а не насила. Дай време да ти се довери напълно.
  6. Разкраси се и го помоли и той да го направи за теб. Махни окосмяването.
  7. Учи се да се контролираш, за да удължиш удоволствието.
  8. Остави го да се наслади пълноценно има начини и да не правиш това, което те притеснява, стига да споделиш и заедно да намерите правилния начин.
  9. Целувай го постоянно, а когато той го прави на теб усещаш настроение и наслада нали така. Е, за това говорим. Нищо, че мъжа е по-силния обича ласките.
  10. Обясни на партньора си, че фелациото е само една от многото техники, които владееш и е част от арсенала ти на нежни ласки. Покажи му, че можеш да го изненадваш всеки път с нови и забавни/приятни неща, а така няма как да стане скучно под завивките.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *