Menu Close

Битумни керемиди

Изберете битумни керемиди, за едно модерно и ново строителство с множество предимства

 

Строителството на жилища постоянно се обновява като материална и технологична база. Това носи много нови предимства и открития за здравината и полезността на сградите. Безспорно едно ново технологично решение за покриви са така наречените битумни керемиди. В съвременното строителство битумните керемиди се препоръчват като типа повърхност, които изграждат много по-дълготрайни покривни системи. Те са много издръжливи и компактни и производителите дават за тяхна една дълга гаранция поне от 20 години, независимо от климатичните влияния върху тях.

 

Битумните керемиди са покривни продукти, които се произвеждат в един поетапен процес, който започва с нанасянето на слоести елементи върху големи ролки от органичен филц. Материалът е минал през резервоар за насищане, където е импрегниран с горещ битум. След това е покрит със стабилизатор на горната и долната част на наситения филц.

 

За да придобият този вид, в който се вземат като краен продукт битумните керемиди се завършват с цветни гранули върху горната  повърхност, докато отдолу се слага талк, за да се предотврати слепване когато се опаковат. Охлаждащи ролки след това притискат здраво гранулите  в горещия битум докато температурата постепенно започне да спада. След това материалът внимателно се нарязва до определените размери, пакетира и е готов за транспортиране. Така страхотните технологични продукти битумни керемиди са готови за вашия скатен покрив.

 

Освен отличните функционално предимства, които придават на покривните инсталации, битумните керемиди се произвеждат и в предизвикателен външен вид. Те могат да са в много и най-различни цветове. Често битумните керемиди се произвеждат в цвят близък до класическите  керемиди; има решения в зелено, в сиво, в неутрални тъмни цветове; битумни керемиди в различни цветови текстури на червеното; черни или кафяви битумни керемиди и т.н. За едно модерно и издръжливо на времето строителство, можете да се възползвате от предимствата на битумните керемиди.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *