Menu Close

Какво представляват бързите кредити

бързи кредити

Бързите кредити са удобни финансови решения, ако сте изпаднали в недостиг на пари. Част от нас са използвали тези услуги, а други доста се колебаят поради факта, че не са запознати с условията на тези финансови решения.

Няма как да не сте чували за бързите заеми и кредити, тъй като тези финансови услуги постоянно се рекламират по радио, телевизия, местни вестници и списания и в търговските обекти. Трябва да знаете, че тези бързи кредити имат точно и ясно предназначение – да решат бързо проблем, който има нужда от определено финансово покритие. БЪрзите заеми не са предназначение за покупка на автомобил, жилище или нещо голямо, което да се ползва в дългосрочен план. Всъщност и предлаганите суми са сравнително малки – те варират , но средно са между 50 – 2000 лева. Има фирми, които предлагат и до 8 000 лева, но те са рядкост.

Как се отпускат бързите кредити?

бързи кредити
бързи кредити

Можете да подадете запитване за бърз кредит онлайн. Процедурата е проста – отнема няколко минути, а в рамките на 15-30 минути ще получите отговор дали сте одобрени и как можете да си получите парите. Стандартно сумите се изплащат или в кеш на касата на съответната фирма кредитор, или се превеждат по банков път.

Защо да избера бърз кредит, а не потребителски кредит?

Много хора подценяват бързите кредити и ги мислят за безсмислени решения. Всъщност те запълват пазарна ниша, която е специализирана, а именно нискобюджетната. Наскоро на един мой приятел му трябваха около 300 лева и му дадох идея да вземе бърз кредит, но той ме погледна с насмешка. В последствие отиде в банка и изтегли потребителски кредит на стойност 500 лева, защото това беше минимумът. Реално той взе повече пари, отколкото му трябваха и плати по-голяма лихва.

При бързите кредити това няма как да стане, тъй като вие можете да изтеглите точната сума, която ви трябва. Тук няма такива ограничения. Прочетете още информация на Ferratum.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *