Menu Close

Видове вани за масаж

Има три вида масажни вани: хидромасажни, аеромасажни и комбинирани. Хидромасажните вани масажират с водни струи по тялото. Аеромасажните изпуска въздуха във ваната, които масажира под под формата на мехурчета. Има модели, които съчетават енергичен масаж с вода и мека масаж с мехурчета.

Трябва да разберете, че високата цена – не винаги означава най-добрият масаж! Евтините хидромасажни вани понякога правят най-релаксиращите масажи, а не скъпите аеромасажни и комбинираните такива. Освен това, този тип вана е и тихичка. Всички хидромасажни вани искат допълнително почистване и поддръжка. Така че, ако не сте готови да платите за вана повече от $ 1000, можете да изберете обикновена вана например.

Ако все пак решите да си купите масажна вана, трябва да решите какъв тип масаж ви интересува, и сумата на парите, които сте склонни да похарчите. Някои бани включват, наред с други нещаи подводни цветни лампички. Това се нарича “хромотерапия”, и може да добави към цената още хиляда а може би и повече долара. Това, което трябва да помните.

  1. Помислете за стила. Голямата хидромасажна вана не може да се комбинира с други неща в банята и се открояват от интериора. Затова е добре да се купи нова баня с мивка, кранове, и всичко останало. Все пак, това не е задължително.

2.Помислете за формата. Можете да си купите баня с вложки. Ако вложките са подвижни, можете да стигнете до мотора и помпата лесно. Това ще ви помогне в почистването и поддръжката.

3.Проверка на инжекторите и елементите за управление. По-добре е, когато е когато те вторите са разположени по-близо до центъра, така че лесно можете да стигнете за тях в седнало или легнало положение на банята. Дюзите да са разположени от двете страни. Това ще ви осигури по-интензивен масаж.

При закупуването на такава вана имайте впредвид всички съвети, дадени по-горе наум. Това ще ви помогне да се избегнете проблеми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *