Menu Close

Добре дошли в нашият блог!

Здравейте и добре дошли в най-новия блог за интериорен дизайн – Zadoma.info. Тук ще споделяме непрекъснато най-важните и най-модерни тенденции в интериора и обзавеждането за Вашия дом.

За идеята

Не съществуват много сайтове, които да дават ясни, точни и интересни идеи за диайн на дома. Точно за това решихме да разчупим комерсиалната мрежа, я която попада всеки търсейки идеи за интериорен дизайн. Нашият напълно безплатен блог ще бъде най-актуалния и освен това ще ви дадем възможността да задавате вашите въпроси през страницата за контакти и ще публикуваме отговорите им. Друг много по-лесен начин е да питате всичко и да изказвате мнение през нашата система за коментари под всяка страница в блога.

Какво да очаквате

Надяваме се да ни следите и да научавате най-новите тенденции в дизайна. Специално за Вас ще публикуваме всяка седмица нова информация за обзавеждане и ремонт на бани, кухни, трапезарии и всякакви стаи с различни и уникални по рода си мебели.

Очаквайте също така много статии на тема паркети и дограма. Ще ви споделим някои тайни за избора на дограма която да подхожда напълно на вашия дом и същевременно да бъде топло изолираща.

Специално внимание ще обърнем на най-трудната и скъпа за ремонт стая във всеки дом – банята. Нови и уникални идеи за плочки за баня, както и мебели ще освежат вашата баня и ще я направят приятна и удобна за употреба.

Пожелаваме Ви приятни и полезни моменти с Zadoma.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *