Menu Close

Довършителен ремонт на апартамент в София

През последните години София нарасна значително по отношение на населението поради големия брой нови къщи. Появиха се нови улици и микрорайони. Старите квартали също са гъсто застроени. Частните сектори се разрушават, модерни нови сгради, удобни за живеене, растат на мястото на стари хижи.

В тази връзка броят на новодошлите, които се нуждаят от довършване на апартамента си, се увеличава. Спешна нужда от ремонт на чисто нов апартаментпричинени от факта, че разработчиците пускат в експлоатация къщи, които изобщо не са готови за нанасяне. Заложете на професионалисите в бранша за довършителен ремонт на апартамент в София.

Строителите изграждат само „кутия“, в която не извършват довършителни работи. В тази връзка собствениците на нови квадратни метри са принудени да търсят занаятчии, които са готови да се заемат да преобразят новия корпус и да му придадат завършен вид с високо качество и в продължение на много години във време, ограничено до краен предел.

Кого да изберем за ремонт в нова сграда?

Преди новите заселници въпросът става остър да се намери екип от занаятчии, специализирани в извършването на пълен набор от довършителни работи в нови сградидо ключ и притежаващи не само подходящата квалификация по този въпрос, но и богат опит в изпълнението на различни опции за ремонт в нов апартамент. Потърсете честни, професионални и непиещи изпълнители за вашия ремонт. Изобщо не е трудно. На пазара на строителни услуги има много добри специалисти.

Довършителен ремонт на апартамент в София

Не забравяйте да проверите ценовата листа за довършителните работи на екипа, който планирате да изберете. Може да ви бъде дадена предварителна оценка за всички ремонти в апартамента, но бъдете готови, че тази сума ще се увеличи. Единственият начин, по който можете да спрете увеличаването на разходите за ремонт, е да се съгласите с ценоразпис за работата и в бъдеще да броите работата само по цените, посочени в ценовата листа.

Ценовата листа за работа трябва да бъде ясна по вид работа. Цените, при които видовете работа са разделени на етапи, с отделни разходи трябва да ви предупреждават. Разходите за шпакловане на стени или тавани трябва да включват грунд. В противен случай ви очаква изненада, когато подобни произведения ще бъдат преброени отделно.

Това важи и за шпакловането на стени или тавани и няма значение колко слоя и операции ще бъдат направени. Вие плащате за крайния резултат и след добавяне на всички тези отделно преброени операции, вашиятремонтите в нова сграда ще доведат до значителна сума. Колкото по-фрагментирана е ценовата листа по етапи на работа.

Колкото по-голяма е вероятността крайните разходи за ремонт в апартамента да бъдат повече, отколкото първоначално сте си представяли. Цената за ремонт на нов апартамент в София може да се различава значително от различните изпълнители.

Колко струва ремонт на нов апартамент до ключ?

Голяма грешка при избора на изпълнител за довършване на апартамент в нова сграда, според критерия за цената на квадратен метър по етаж. Цената на ремонта според схемата за умножаване на площта на апартамента по приблизителните разходи е много погрешна.

Освен ако, разбира се, първоначалната цена на квадрат не е твърде висока. Можете да видите цената на основните и някои видове работи, като кликнете върху връзката за цена .