Menu Close

Златна роза 24 карата за любимата жена

Естествените цветя, използвайки съвременната биотехнология при тяхната изработка с 24 карата злато, с прецизност и изящно майсторство успешно съчетава свежестта на оригиналните рози и тяхната неповторима красота.

Дизайнерът се докосва до истинските любовни обети, вдъхновява се от естествените рози и я превръща в романтичност като поет, създавайки уникална, златна роза. Всяка Златна роза 24 карата е уникална, представляваща Вашата уникална любов към любимата жена.

Какво чакате, подарете Златна роза в кутия на любимата жена до Вас! Това ще остави за нея добри спомени.

Подарената златна роза означава: “Обичам блестящата ти усмивка.” „Декларация за любов“, „Благодаря ти за грижите.“

От незапомнени времена розата е символ на любовта и страстта. Златната роза, която сте избрали, е умела имитация на истинската роза, създадена ръчно.

Това е майсторски изработено цвете с много фантазия и деликатност. Цветът на розата, венчелистчетата и листата са изработени от най-тънкото 24 каратово златно покритие. Стъблото и клонките са изработени ръчно и покрити с най-доброто 24 карата златно покритие.

Всяка Златна роза 24 карата остава за вечни времена, благодарение на свойствата на 24 картовото злато, от което е изработена. Това Златно цвете ще зарадва всяка любима жена. Всяка роза е внимателно опакована, за да се гарантира, че крехките части от нея няма да бъдат наранени, поставена е в прекрасна кутия, която допълва нейната оригиналност.

Може да зарадвате любимата жена за Свети Валентин, 8 март, Коледа и рожден ден, тържествена годишнина и сватба, защото вечната Златна роза винаги ще напомня на любимата жена за Вашите сърдечни чувства. Това е уникален, и неповторим израз към нея.

Всеки може да подари жива роза на любимата жена, но Златна роза 24 карата, която няма да избледнее и увехне е супер романтично, оригинално и неочаквано.

Направете момента – вечност! Златен късмет и щастие на всички, които обичат!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *