Menu Close

Как да изберете зимна дреха

Затоплящите свойства на дрехите са осигурени от собствената им вътрешна текстура – тъканта се състои от милиони порьозни влакна, които перфектно поддържат микроклимата на тялото.

Уви, тези най-порести клетки често губят свойствата си, особено, ако се измиват с обикновен прах. За да измиете мембраната като цяло, трябва да свържете ума с крайната отговорност. И все пак придобиването на подобно облекло може да е доста скъпо удоволствие и защо купувате скъпи неща, ако бързо се проваляте? Определено ще ви препоръчаме грижата за мембраната тъкан, така че да ви хареса и да я носите в продължение на няколко последователни години. По препоръка на производителите е по-добре да откажете автоматичното измиване и ръчното почистване. Ако опитате да натиснете с ръце мембраната – тя може да повлияе на своята специфична структура по негативен начин. Също така избягвайте активното изплакване.

Дрехите се сушат бързо – обикновено за една нощ е достатъчно. Но във всеки случай, не поставяйте до интензивна топлина – батерии, камини, нагреватели. Това може значително да повреди материала!

Как правилно да перете връхни дрехи Клара с мембранни покрития в пералнята? На първо място, преди да стигнете до центрофугата, струва си да намалите степента. Препоръчва се също така да закрепите всички ципове и велкро, за да се уверите, че повърхността на материала не е повредена от триене. В никакъв случай не трябва да използвате белина и други кондиционери. Те съдържат хлор. Наред с това имайте предвид, че дадено вещество може да повреди тъканта още от първото измиване! Трябва да разберете, че мембраната е специфична тъкан и за нейното пречистване не може да се използва прах за обикновени памучни артикули. В пералната машина, мембраната тъкан се почиства само в най-мекия и лек режим.

Уверете се, че температурата на водата не надвишава 40 градуса по Целзий. Ако вашата домашна пишеща машина е остаряла и изтрива само при високи температури, препоръчително е да измиете с ръцете. Що се отнася до избора на прах за мембрано облекло, по-добре е да се консултирате с консултант по продажбите в отдела за домакински химикали. Има специално разработени решения и прахове за тази цел, но ако не сте намерили, купете обикновен прах за пране на спортно облекло. Никой материал не може да издържи цял живот и дори най-качествената тъкан може да се изхаби и да загуби своите основни характеристики с течение на времето. Въпреки това, ако й осигурите грижа и защита, тя ще ви служи вярно няколко години подред. Нека зимата ви бъде топла с подходящата връхна дреха: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/дамско-зимно-яке-дива-бял.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *