Menu Close

Извозване на боклук от апартаменти с хамалски услуги София

Основните причини за образуването на големи количества отпадъци са основно от почистване, ремонт или преустройство на жилища. Не може просто да занесете тези остатъци в кофата за боклук. За да направите това, трябва да се свържете с общинската служба, да подпишете специален договор, да платите такса. По-лесно е да повикате хамали, които сами ще изнесат битови и строителни отпадъци. Цената на сметоизвозване на апартамент с хамалски услуги София е достъпна.

Какво включва пакетът за изхвърляне на отпадъци?

Ако фирмата извършва извозване на строителни отпадъци, говорим за комплекс от действия. Често отпадъците се представят под формата на голяма маса несортирани материали, които трябва да бъдат сортирани. За опазване на околната среда ще е необходимо професионално изхвърляне на някои вещества. Остатъци от битова и строителна химия, цимент, стара мазилка, импрегнирана дървесина – всичко това може да се рециклира, за да се намали химическата активност.

При поръчка на хамалски услуги София,  получавате редица ползи:

Може да прогнозирате разходите, преди започване на работа, което е удобно за планиране на бюджета;

посещение на специалисти в апартамента, проверка и сортиране на материали, ако е необходимо;

опаковане в чували за лесно изваждане, пренасяне на чанти на улицата и товарене в кола;

премахване и изхвърляне, специалистите не нарушават екологичните закони;

почистване на големи остатъци, след отстраняване на всички чували.

Може самостоятелно да подготвите отпадъците за извозване, за да спестите време и да намалите разходите за услуги. За целта поставете остатъците в чували, до 35-40 кг на торба. Трябва също да използвате връзки, за да не разпръснете отпадъци по верандата по време на процеса на отстраняване. Цената на услугите на товарачите ще зависи от наличието на товарен асансьор, както и от броя на етажите на апартамента. Цените са ниски, така че не е нужно да използвате собствените си усилия, за да носите чантите.

Как безопасно да изхвърлите нежелани материали?

Използвайте услугите на фирма “HAMALSKI.COM” и се отървете от строителни материали, битови отпадъци, стари вещи, стари мебели и пр., след генерално почистване. Извозването на боклука от апартамент с товарачи в София е удобна, гъвкава услуга, чиято цена зависи само от сложността и продължителността. Ние ще осигурим автомобил, ще организираме работата на необходимия брой служители и ще извозим отпадъците на сметище, без да нарушаваме законовите изисквания.

За да изясните цената на работата, както и да направите поръчка за удобно време, обадете се на мениджърите във фирмата. Това може да стане и на следния адрес: https://hamalski.com. Заедно може да изберете подходящи форми на сътрудничество.