Menu Close

Как да декорираме кухнята

Обзавеждането на кухнята не е лесно занимание. Ако изборът ви е бил да търсите модели на кухни по поръчка, то значи кухнята ви изглежда точно както желаете. Ако сте се спрели на вече готово решение, то ще трябва да се пригодите към него. Когато се занимавате с финалната декорация и обзавеждане обаче всичко зависи от вас и вашия вкус да създадете пространство, което да създаде уют в дома ви.

 

Най-добрият съвет, с който можем да започнем е да изберете приборите си в съответствие с вашия вкус. Един прекрасен сервиз чаши с чайник, който да е с правилните надписи или пък приятна елегантна шарка, ще ви накара да стоите повече време в кухнята, наслаждавайки се на кафето си. Ако искате завършена визия, то се погрижете всичко да следва тази линия, която сте избрали със сервиза си.

 

Знаете ли, че табелките с вдъхновяващи надписи могат да бъдат не само декор? Макар и да са част от него, те доста често остават незабелязани и просто забравяте, че са там и не ги използвате по предназначение. Затова помислете за такава табелка, която не само ще има правилния надпис, но и ще кореспондира със стила на цялото помещение. Закачете я на централно място, където да можете да я виждате всеки ден и да се вдъхновявате от посланието, което сте избрали, дори и то просто да ви напомня да си изпиете сутрешното кафе с усмивка.

 

Вземете си и саксия. Малко зеленина никога не е излишна и освен, че ще направи изгледа в кухнята ви по-добър, цветето ви ще се погрижи за по-чистия въздух в помещението. Разбира се, не го оставяйте само да се справя с всичко – обгрижвайте го с любов и го поливайте редовно. Така с едно цвете ще намерите решение за няколко проблема.

 

Разположете из стаята няколко винтидж панерчета, в които да събирате различни неща – например списания, книги с различни рецепти, а пък ако искате всичко да е подредено по конец, то можете да ги използвате и за събиране на подправки, дъски за рязане, а можете да подредите и приборите за готвене – така всичко ще е събрано на едно и ще ви бъде винаги под ръка.

 

Декорацията е лесно занимание, стига да знаете какъв стил искате да постигнете.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *