Menu Close

Как да изберете най-подходящите цветове за вас?

Представете си живота ви без цветове! Те ви помагат да предизвиквате някои чувства вътре във вас съзнателно или несъзнателно. Цветната психология е много изследван субект, в който се разкрива връзката на цветовете с човешките чувства. Всъщност всеки нюанс разполага със специално значение. Смята се, че цветната терапия се прилага в много аспекти на човешкия живот.

Често сте объркани и се чудите какви са най-добрите цветове за вас, които да носите? В тази публикация ще прочетете някои съвети, за да изберете тези цветове, които се смесват отлично с вашия тон на кожата.

Добре е човек да развие своето умение да прави добър избор на цветове, които да подхождат най-добре на фигурата и тена му. Прекрасната червена рокля, която сте виждали на витрината, може да не е подходяща за вашата форма на тялото или тена на кожата ви. Взимането на нещо, което само изглежда добре на манекен, е една от най-често срещаните модни грешки, така че се старайте да ги избягвате.

Различните сезони могат да диктуват настроението на човека. Има определени нюанси, които изглеждат най-добре за определени сезони. Цветовете за носене през зимния сезон представляват тъмни нюанси на синьо, каки, лилаво, черно или кафяво или  изглеждат най-добре през зимата.

От друга страна лятото е време, в което е добре човек да се изявява в по-колоритно облекло. Лятното облекло е в ярки, хубави нюанси на жълто, оранжево, розово, цикламено и др., в които дамите могат да избират своите поли и рокли.

Цветовете за носене в дъждовен сезон като пролет и есен обикновено са в средни тонове. Това са по-меките нюанси на синьо, зелено, винено, сиво, бежово и др.

Разбира се, не може да има строго правило за вида на цветовете, които да бъдат включени в гардероба ви. Основното нещо, което трябва да имате, за да създадете отличния аутфит е вашата истинска увереност. Създайте нов външен вид с различни силуети и нюанси и го съчетайте с ослепителна усмивка!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *