Menu Close

Летни дрехи за тинейджърки

Линията за летни облекла за тийнейджъри е предназначена да помогне на младите момичета да бъдат стилни и добре изглеждащи. Любимите дрехи  на тази “готина” възрастова група все още остават тези от денимът – шорти, гащеризони, рокли, поли, сукмани и панталони от деним. Тийн модните тенденции за лятото включват микс от тъкани, модели и цветове. Комбинацията от леки и тежки тъкани, свободни горни или долни облекла и живи или фини нюанси, са обичайни при тинейджърската мода. Докато мъжете предпочитат небрежния външен вид дори и на официални места, връстничките им наблягат върху бижутата, дантели, сатени и коприни.

Младите жени определено имат повече възможности от мъжете. Тенденциите за жените включват:

  • Къси, до коляното или дълги прилепнали или падащи свободно рокли;
  • Дънки с различна дължина, раздрънчен ефект, камъни, перли, дантела и други декоративни детайли;
  • Свободни или впити поли, с различна дължина – от микро и мини, през пълна или дължина до глезена;
  • Блузки, тениски, туники, ризи и топове с различна дължина – от обикновена дължина до талията до модели, покриващи междинната част или дори, достигащи под коленете.

Днес тийнейджърите искат повече от облеклото, за да изразят своето чувство за мода. Другите компоненти, които съставляват летните тенденции за тийнейджърите, включват:

  • Изключителна гама от бижута;
  • Отворени и затворени маркови обувки;
  • Други аксесоари като шалове, шапки, слънчеви очила и други.

Прически, които отразяват тяхното отношение представляват смели прически в стил милитари, екстравагантни прически с къса коса и много други.

Летните тенденции за тийнейджърите са изпълнени с дизайни с джобове, които им позволяват да движат свободно ръцете си. Те използват джобовете си повече за декорация. Тяхното чувство за мода се определя от линия, която е не само функционална, но и много красноречива.

Младите момичета имат възможност да избират сред голямо разнообразие от летни рокли. Съвременните модни линии се изработват в съответствие с преференциални проучвания, които се провеждат от множество специалисти в модните гиганти, боготворени от тийнейджърите. Те се наблюдават непрестанно от дизайнери, стилисти и моделиери, които се грижат изключително за тази възрастова група.

Специалистите имат предвид нивото на информираност на тийнейджърите по отношение на глобалните проблеми при проектирането на цветовите комбинации и мотивите. Обхватът на опциите за облекло за тийнейджъри се характеризира с използването на безопасни за околната среда материи, “зелени” стилове и изрази на индивидуалност. Модните тенденции са израз на универсална общност, която процъфтява в независимостта, свободата на мисълта и най-важното – уникалността на всеки отделен човек.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *