Menu Close

Висок клас матрак за качествен сън

matrak-isleep

Удоволствието от качествения сън е едно от най-големите блаженства, на които се радваме. Истинска благодат е да легнеш в леглото си и да чувстваш удобство и уют. Освен, че те зарежда с приятни емоции преди и след сън, спомага и за доброто общо състояние на човек докато спи.

Какво ни трябва  за добър сън

За максимален комфорт и здраве ни е нужен правилен матрак. Цялостната му изработка е оптимално да съответства на нуждите и предпочитанията ни. Някои хора имат спокоен сън, не се въртят много през нощта и затова предпочитат удобството на мемори пяната. Прекалено меките матраци не са подходящи, тъй като позволяват всякаква позиция на тялото докато сме отпуснати и спим, а това не е добре за здравето ни. Материалът, в който са „облечени” също е важен. Той може да позволява на тялото ни да диша или пък да запарва и да ни изпотява. Ето защо изборът на подходящия матрак за вашето легло е от огромно значение както за качествения ви сън, така и за това колко ще бъдете бодри и ще се чувствате добре през деня.

Къде да изберем правилният матрак

Пазарът в тази област предлага широк избор. Толкова са много видовете матраци, че губим желание да обикаляме от магазин в магазин, да питаме и пробваме кое е най-доброто. В един момент забравяме какво точно търсим и сме разколебани, на път да се откажем. Ние от isleep знаем колко може да бъде труден изборът за покупка матрак, затова създадохме начин, който да ви улесни. За него ще разкажем по-долу.

На първо място ще споменем нашия сайт, който събира всички елементи за хубав сън, които предлагаме – www.isleep.bg. Едно от най-важните сред тях е разбира се матракът. За  производството му сме се доверили на най-добрите производители в Италия и Португалия. Качеството им е безупречно, а за характеристиките, които предлагат, можете да прочетете сами в описанието на всеки един от тях. За да добиете максимална представа, сме ви предоставили снимки, а за да си направите сметка, сме посочили цените. Сайтът предлага и информация къде са магазините ни из цялата страна.

За нашите матраци

Първото, което ще ви направи впечатление са разумните и дори изгодни цени, които предлагаме на нашите клиенти. Всеки вид матрак предоставя избор за размер, спрямо параметрите на индивидуалното ви легло. Някои модели ви дават възможност да определите и твърдостта на матрака – ниска, средна и висока. Всичките ни матраци са двулицеви, което е немалко предимство, предвид факта, че могат да се обръщат и използват още толкова време. Това означава, че животът им е по-дълъг. Съставени са от няколко вида високоеластична пяна, която е с различни характеристики и твърдост. Всичко това е с цел както удобството ви, така и правилната стойка по време на спане.  Всеки един матрак  е облечен в един или два калъфа, които се грижат за нивото на хигиената ви. Поддръжката им е лесна, тъй като се свалят и перат при определени градуси. Текстилът на всеки матрак е претърпял антиалергична обработка, което е от съществено значение, особено за тези, които имат по-чувствителна кожа. Нишките и платовете, които се използват не предполагат предразположеност към поява на акари или бактерии.

Всички най-добри характеристики при създаването на удобен и качествен матрак, сме събрали в нашите предложения, специално за вас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *