Menu Close

Нестандартни идеи за съхранение на дамски обувки

Има ли жена, която може да се похвали, че има малко обувки или поне достатъчно малко на брой чифтове, та да може да ги побере в шкафа си за обувки? Такива са малко и затова точно за тях е посветена днешната ни статия, свързана с няколко нови нестандартни идеи за съхранение на дамски обувки. А ето ги и тях..

  1. На закачалка в гардероба

Ако са ви останали няколко чифта, които няма къде да поберете, сложете обувките на закачалка. За целта вземете няколко стари закачалки и счупете долните им части, прегънете ги и промушете през тях двете обувки.

  1. На стълбата

Е, да за целта ще трябва да вкарате стълба в стаята, но повярвайте ни, на нея ще се поберат двойно повече чифтове дамски обувки, отколкото в шкафа ви в коридора. А и самата стълба заема доста по-малко място – само определена квадратура от стената в стаята.

  1. На закачалка за дрехи

Вместо да слагате на нея старите си палта, чадъри и шапки, можете да закачите на нея няколко чифта обувки и да си ги държите под ръка в коридора, където, всъщност, им е мястото, нали така?

  1. В скрити шкафове в стълбите

Ако живеете в къща, в която има стълби, можете на всяка от тях да направите по един скрит шкаф. Поберете поне по два чифта дамски обувки на всяка стълба. Нямате си и на идея колко много място можете да спестите така, че да ви остане такова даже за детските обувки, а също така и за няколко чифта от колекцията на вашата половинка.

  1. Под бюрото на детето

Е, то така или иначе няма да го ползва особено много през лятната ваканция. А все пак, точно летните дамски обувки обикновено са най-многобройни, така че за един сезон можете да се решите въпроса лесно и бързо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *