Menu Close

Нов тапет – нов дом

nov-tapet

Всеки в даден етап от живота си се нуждае от някаква промяна. Когато всичко старо ви е омръзнало и вече не ви носи удоволствие, време е да се откажете от него и да зарадвате себе си с някоя новост. Най-лесно е човек да направи промяна в живота си, като започне от дома. Той е оазисът, в който се прибираме след дълъг работен и уморителен ден. Мястото, в което търсим спокойствие и хармония и което ни зарежда с енергия. Понякога сме до болка свикнали със стария интериор и губим насладата от това да сме сами или с приятна компания вкъщи. Малък ремонт или купуване на някоя нова мебел, никога не са лоша идея, но пък невинаги можем да си ги позволим. За щастие има един евтин вариант, който ще превърне вида на старото ви жилище в абсолютно нов и свеж. Кой е той, ще ви разкажем по-надолу в статията.

Как да променим дома си с малко средства?

Не е нужно да изхвърляте старото си легло или да купите нови мебели за всекидневната. Единственото, което трябва да направите е да подновите тапетите в цялото жилище или пък в помещенията, които искате да освежите. По този начин ще трансформирате вида на цялата стая и въпреки, че всичко останало ще бъде същото, тя ще изглежда като изцяло променена. Този малък трик спестява много пари и главоболия. Голям процент от хората са с изцяло зает график и трудно могат да отделят време, в което да обикалят по магазините и да избират нови тапети. Това също не се явява пречка, тъй като ние от Маркита предлагаме онлайн каталог с всички ни налични предложения.

Буквално се намирате на един клик разстояние от началото на плана ви за промяна на дома. Изборът ни на тапети се простира измежду всичките им видове – водоустойчиви, подходящи за баня, фризове, винилови, тапети за боядисване и за традиционалистите, обикновените хартиени тапети. Всичко, което трябва да направите е да решите кой вид избирате, а за да ви помогнем и в това, по-надолу ще ви разкажем за разликите между тях. След като изборът е взет, можете да влезете в дадената категория и да отделите известно време да разгледате асортимента, който сме подбрали специално за вас. Харесате ли си нещо, не мислете, а директно натиснете бутона на мишката върху „купи”. Повечето хора обичат да извършват промените в дома си сами или пък поне лично да подберат материалите, които ще са нужни. Ние сме предвидили и това и сме включили в магазина си всички необходими неща, които ще са ви нужни при слагането на тапети – лепила, валяци, четки и ножици за тапети.

Кой вид тапети да избера?

Всеки един от тях е подходящ за различно помещение от дома и зависи от вкуса ви и онова, което желаете. Тапетите за баня притежават характеристики на водоустойчивост и са подходящи точно за това място. В помещения, в които има влага като коридор, баня, кухня или дори всекидневна, може да поставите винилови, които са по-плътни и могат да покрият някои несъвършенства. Класика в жанра са хартиените тапети. Те са много предпочитани за спалните помещения, въпреки недългият им живот.

Можете да направите кратко проучване за предимствата и недостатъците на всеки от тези видове и да вземете индивидуалния си избор. Каквото и да решите, накрая ще получите обновен дом, който ще радва сетивата ви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *