Menu Close

Оригинални дизайни на вана за баня

Централно място в интериора на всяка баня, естествено, заема ваната. Ваната от край време е била провъзгласена за задължителен елемент на всяка баня. И въпреки че поради едни или други причини много хора днес се отказват от ваната, смятайки, че душ кабината е по-функционален аксесоар за ритуала в банята, или пък защото твърдят, че и само с един душ могат да се оправят, ваната си е класика. Истинска класика, която никой не би отказал, ако възможност да си я позволи – и по отношение на мястото, което заема, и като цена, защото наистина красивите и луксозни вани могат да струват огромно състояние. Точно за такива вани за баня ще говорим и днес. Ето ви няколко оригинални дизайни за вана, които биха преобразили вашата баня на мига…

Вана в стил руска баня
Дълбокото дървено корито и един провиснат душ, който да наподобява лейката, с която старите руснаци (ама и не само те) са се къпали и прекарвали свободното време, е идеален вариант за вашия ретро интериор в дома.

Вана корито
Това е най-популярното решение за баня, ако държите на Винтидж излъчване. Добрата новина е, че за разлика от горния вариант, коритото вече е по-популярно и може да се намери в големите магазини за домашно обзавеждане и в магазините за мебели за баня.

Вана хамак
Не е нужно да имате огромна баня, за да се насладите на дизайн, който да е неповторим, уникален и оригинален. Ваната хамак е разположена от единия до другия край на стената, тя е чисто черна, точно каквато е и останалата обстановка на тази странна, но и авангардна баня.

Ваната на Флинстоун
Не, това не е точно ретро интериор, а по-скоро ексцентричен вариант, с който да шашнете себе си, и гостите си. Всичко, което ви трябва, е каменна вана, която да оставите неизгладена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *