Menu Close

Почистване на апартамент с изнасяне на мебели от апартамент, офис, селска къща

Търсите фирма, която предлага извозване на мебели или се интересувате, на кого да поверите почистване на апартамент, офис или селска къща?

Демонтажът и изнасянето на стари мебели и вещи е това, което правим, независимо дали става дума за стар диван, бюро или легло, диван и евентуално други обемисти неща. Ние сме фирма с хамали и се занимаваме с цялостно отстраняване на такива отпадъци. Освен това предлагаме и демонтаж с натоварване от всеки район на столицата!

Премахване и изхвърляне на мебели – какво представлява?

Може би се нуждаете от изнасяне и изхвърляне на диван, легло, фотьойли, столове, маси, стенни блокове, кухненски мебели, мебели за баня, врати, прозорци, рафтове, шкафове, шкафове, маси, килими и др, след почистване на аартамент? В допълнение към споменатите материали, можете също да използвате нашата услуга и да изхвърлите всички видове едрогабаритни отпадъци, тоест боклуци от апартаменти, къщи или офиси, които не могат да се поберат в стандартен контейнер за отпадъци. Тези отпадъци не включват електронно и електрическо оборудване като телевизори, компютри или перални машини.

Транспорт за извозване на мебели

Ние от Район София, разполагаме с подходящия транспорт за извозване на мебели. Предлагаме камиони с различни размери – от 8 до 25 м3. Благодарение на това е възможно да изберете размер, който ще гарантира, че всички мебели бъдат премахнати. Най-малкият размер се препоръчва за транспортиране на малък брой мебели. При износ на голямо количество мебели, дори и разглобени, предлагаме големи размери на каросерията на автомобила.

Изнасянето на мебели с камион е от полза в много ситуации:

В случай, че сте продали апартамента си и мебелите, които сте оставили, няма да съответстват на планираното подреждане? Може би фирмата се мести и старата техника трябва да се изхвърли? В тези и други ситуации ще са полезни бързият транспорт и комплексната услуга за извозване на стари мебели. Въпреки това, когато изхвърляте малко количество мебели, си струва да ги разглобите и да използвате стари картонени кутии или торби за боклук.

Премахване на мебели – какво е добре да знаете?

Конкуренцията за тази услуга е ограничена и невинаги е възможно да се поръча вземане толкова бързо, колкото е необходимо, така че си струва да направите поръчка няколко дни преди планирането.

Може да се поръчате спешно извозване на мебели, когато количеството на мебелите не надвишава 5 m3. Услугите по извозване на мебели с изнасяне и товарене обаче се изчисляват в зависимост от количеството натоварени мебели. Затова си струва да подготвим няколко снимки на това, което трябва да се направи, за да можем да ви дадем някакъв ценови диапазон.

Имате ли нужда от почистване на вашия апартамент, мазе, офис или друго помещение?

Освен транспортиране на мебели, Район София предлага и услуги на квалифицирани хамали и майстори за общо почистване на апартамент, къща, мазе, таван, офис, склад… или всяко друго място, където е необходима поръчка. Ето защо, ако спешно трябва да се отървете от досадните мебели и да освободите стаята от различни боклуци, тогава се свържете с доверена фирма по товарни услуги.