Menu Close

Предимства на детските шейни

Шейна чук и гек

Най -добрият подарък тази коледа, което е получило вашето малко съкровище, вероятно е било детска шейна за луди игри в снега. Няма граници за радостта от подарък като детска шейна снегокат. В допълнение, дизайнът отговаря на всички мерки за безопасност. Има добри възможности за избор в моделната гама, а ценовата политика е различна. Изберете и зарадвайте детето си с шейна чук и гек от магазин ОхоБохо.

Когато купувате детска шейна от типа чук и гек, трябва да обърнете внимание на въпроса за безопасността на спускане и ергономията. Огледайте конструкцията, така че тя да е здрава и оборудвана с всички необходими елементи.

  1. Твърдата седалка трябва да бъде омекотена с дунапрен за удобство на детето. Материалът на тапицерията да не е хлъзгав и да е задължително водоустойчив.
  2. Когато дърпате шейната, детето не трябва да слиза от седалката.
  3. Конструкцията на шейната трябва да има комфортно място за краката, за да направи карането още по-удобно. Ако детето е уморено да върти кормилото, то може спокойно да постави краката си на стойката и да си почине, докато вие теглите шейната.
  4. Въжето за дърпане е необходимо удобство на възрастните. Тя е асистент за движение и позволява да направлявате шейната.
  5. Безопасността е най-важна, затова проверете вашата нова шейна чук и гек дали притежава подсилена спирачна система за по-голяма безопасност върху заледена повърхност.

Основни предимства:

  • В много дизайни въжето за дърпане обикновено е прикрепено към кормилото. Следователно е възможно родителите да контролират напълно движението на детето.
  • Производителите се грижат за безопасността на детето – моделите са оборудвани с допълнителни елементи – амортисьори, издръжлива спирачна система, меки подложки.
  • При всяка непредвидена ситуация възрастните могат да реагират бързо, тъй като детето е ясно видимо по време на спускането.
  • Детските модели шейни чук и гек са класика в жанра. Всяко дете трябва да има снегокат, защото той е гаранция за непрестанни забавления в снежните преспи.

Шейните за деца са много компактни, леки и с малки размери, което е удобно, ако трябва да се повдигат или транспортират. Производителите също се грижат за дизайна и добрия външен вид. Разгледайте всички цветове и модели шейни в сайта на ОхоБохо https://ohoboho.com/detski-sheini/ – цените са ниски, а доставката – безплатна за поръчки над 90 лв.