Menu Close

Спа допълнения за вашата баня

Спа банята е нещо като блян, но правилният подход в обновяването на това помещение би могъл да е напълно достатъчен, за да я имате, за да се превърне тя в реалност. Със следващите идеи лесно ще можете да преобразите банята си, като й придадете уютно излъчване и релаксираща атмосфера с няколко креативни трика, които със сигурност ще дадат резултат. Потърсете си подходящ специалист, който да извърши всички необходими промени навреме и на изгодна цена. А вие самите се пригответе много скоро да имате не просто мечтаната баня, ами банята, която да ви даде възможността всеки ден да посещавате спа салона. Ето кои спа допълнения ще ви помогнат да постигнете мечтата си:

Успокояващи цветове, музика и ухания
Започнете с топли и приятни нюанси, пастелни тонове, които да комбинирате с класическа музика и разбира се, отпускащите миризми на роза или лавандула.

Купете си поне един скъп предмет, който да ви напомня за луксозната обстановка на една спа баня. Може би голяма вана, а може би и рафтове от мрамор, светещи еднакво силно, колкото и лампата на тавана!

Като казахме лампа…
Заложете на по-приглушено осветление, защото твърде ярката светлина не пасва на традиционната спа атмосфера. А и с нея ще изпъкнат лесно всички дефекти, за които нямате средствата да поправите и премахнете, във вашата баня.

Добавете цветя
Свежи цветя по вазите или просто стръкчета от рози около ваната са напълно достатъчни за един нощен ритуал в домашната ви баня, който ще ви накара да си повярвате, че сте на спа почивка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *