Menu Close

Топ 5 машини за рязане

Леката промишленост, която се занимава с производството на изделия за дома от най-различен тип, разчита на най-добрите машини за рязане. Съвременните работилници и производствени цехове не разчитат само на роботи да вършат супер прецизната работа по рязане на детайли. Сред тях се намират и традиционни майстори, които наследили занаята от предците си, днес са въоръжение с най-добрите инструменти за рязане. Ето само 5 от тях.

 

Лентоотрезни триони. Отлични инструменти за напречни разрези. Тяхната ергономична форма позволява да се използват в най-различни отрасли в леката индустрия. Без проблем се отрязват най-различни тръби (метални, пластмасови)  алуминиеви елементи и стандартни профили, дървен материал и т.н. Много удобни за ползване в тясна среда, евентуално в по-тъмни помещение, близко до стена. Новото поколение са със супер ефективни литиево-йонни батерии.

 

Настолни отрезни машини – професионални и хоби. Това са страхотни инструменти, които можете да използвате в професионалната ви или домашна работилница. Лесната инсталация и удобството, което предлагат, осигуряват една голяма вариативност на дейностите, които можете да извършвате. Можете да извършвате както професионална дейност, така и просто да си правите ваши си домашни проекти.

 

Фрези. Това определено са инструменти за познавачи и такива, които работят в тънкостите на дърво и металообработването. Модерните модели фрези: оберфреза, челна фреза, фреза за кантове, фреза за канали; всички те са с ергономичен дизайн. страхотни качества както за професионалисти, така и за хоби ползватели.

 

Рендета. Този вид режещи инструменти вече не са само за майсторите дърводелци. Рендета може да се използват в строителството, в металообработването, в производството на мебели и др. На ваше разположение са както професионални, така и хоби рендета. А новото поколение акумулаторни рендета също се славят със страхотни качества и функции.

 

Циркуляри. Както бормашината е върха при пробиващите инструменти, можем да кажем, че това важи с пълна сила за циркуляра. Модели за професионалисти и хоби циркуляри; както и задължителните акумулаторни циркуляри са на разположение на майсторите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *