Menu Close

4 неща, които да знаете за лед крушките

Лед осветление на ниска цена онлайн

Днес ще ви разкажем малко повече за LED крушките и се надяваме информацията да ви е наистина полезна. Считаме, че това е едно от най-разпространените осветления през последните няколко десетилетия и много от хората предпочитат да заложат именно на него, поради ред причини.

Самата технология, по която биват изработвани източниците на светлина, не е нещо ново и феноменално, но пък развитието й за битови приложения е стремглаво. Замисляли ли сте се обаче какво всъщност е подтикнало едни от най-развитите държави да заложат на този вид осветителни тела?

Кои са основните предимства на познатите LED крушки

  • Дълготрайност – те са в състояние да ви служат вярно 10 пъти по-продължително, отколкото останалите флуоресцентни лампи. Да не говорим, че са далеч по-ефективни от обикновените крушки с нажежаеми жици.
  • Издръжливи са – те няма да изгорят толкова бързо, колкото обикновени те крушки. Това се дължи основно на светодиодите, които не са с нажежаема жица. Освен това, нека не пропускаме и да споменем, че са много твърди и се чупят изключително трудно.
  • Не се нагряват – друго тяхно предимство е, че не се нагряват така, както обикновените крушки.
  • Ефективност – с тях можете да спестите от електричеството, както и да спестите не малка част от разходи за подмяна. Това е пряко свързано с издръжливостта им, за която споменахме малко по-горе.

Знаем, че ако точно в този момент ви предстои да избирате подходящото за вашия дом осветление, то със сигурност ще се изправите пред една наистина не лека задача.

Днес на пазара се предлагат всевъзможни модели осветителни тела и всяко от тях има своите предимства и недостатъци. Прави ни обаче силно впечатление, че голяма част от потребителите предпочитат да заложат на обикновените крушки, заради минималната им първоначална инвестиция. Дали обаче това е правилен избор?

Разбира се, че не. Ако помислите малко по-съсредоточено, ще достигнете до заключението, че обикновеното осветление не е добра алтернатива, поради простата причина, че то не е енергоспестяващо. Освен това, ще се наложи да го подменяте през много по-кратки интервали, което всъщност е още един минус.

За да сте доволни от избора, който ви предстои да направите, насочете се към LED крушките. Съществуват не малко обекти в страната, от където имате възможност да закупите качествено осветление.

За да ви улесним максимално, предлагаме да разгледате продуктовото разнообразие в онлайн магазина 2r-bg.com, където категорично ще попаднете на най-висококачествените LED крушки.

Бъдете отговорни и инвестирайте разумно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *