Menu Close

5 подходящи идеи за подаръци по случай Свети Валентин

podarak-sveti-valentin
podarak-sveti-valentin

Свети Валентин е празникът на влюбените, който се отбелязва дори по нашите географски ширини точно на 14 Февруари. Стотици хиляди дами желая да получат внимание и дори подарък точно на този ден, защото са го приели като символ на интимните отношения с любимите си хора.

В тази статия ще ви предложим пет подходящи подаръка за романтичния празник, а вие ще решите дали да последвате нашите съвети или не. Ето и предложенията ни към вас:

1. Цветя – те са задължителното допълнение към всички останали подаръци за Свети Валентин. Дори само с една роза ще постигнете уникален ефект, тъй като засвидетелствате уважение към нежния пол.

2. Шоколадови бонбони – класическо решение, с което пожелавате на партньора ви сладък живот, здраве и щастие. Изберете луксозна бонбониера с формата на сърчица от качествен шоколад, така че да докажете чувствата си.

3. Вечеря на свещи – дамите си падат по романтиката, която най-често бива изразена чрез вечеря на свещи и слушане на качествени балади. Осигурете една незабравима вечер за любимата си като наемете маса в добър ресторант или дори в дома ви.

4. Поезия – ако имате авторски заложби може да напишете кратък но съдържателен текст, с който да изразите чувствата си към любимия човек. Това е сигурен начин да докоснете сърцето на половинката ви.

5. Сувенири – това са най-честите подаръци за Свети Валентин и при наличието на чувства се пазят цял живот. Вие можете да поръчате медальони със снимка, сърца с надписи, пеещи картички и какво ли още не ..
От особена важност, е да не останете пасивни на датата 14 Февруари и макар, че денят на влюбените е сочен за католически празник, той има стойност за много български граждани като поради тези причини трябва да бъде уважен както подобава.

В мрежата може да намерите и други страхотни идеи относно подаръци за Свети Валентин и то на достъпни цени. Изберете най-доброто за нуждите ви и бъдете щастливи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *