Menu Close

Ароматна топка – за какво се използва и какви са нейните предимства

Ароматна топка за дома

Ароматната топка е ароматизатор за въздух от ново поколение. Все още на пазара подобни продукти се срещат изключително рядко, но който веднъж се е сдобил с тях, продължава да ги търси, превръщайки се в почитател на тези толкова полезни артикули.

Те са идеално решение за вашия апартамент, къща или вила, за офиса или кантората, и дори за колата. Тъй като изработката е стилна и с усет към детайла, този продукт може да допринесе за атмосферата на всяко едно място.

От какво е създадена топката

Топка е изработена изцяло от естествени и висококачествени материали. Тя е създадена от фибри, а яркоите цветове не бива да ви подвеждат, тъй като те са същите, които се използват за оцветяване на хранителни продукти в хранително-вкусовата промишленост.

Те не съдържат вещества на петролна основа и това ги прави идеални за дома (или за подарък) на хора, които са с много висока чувствителност към различни текстури, материали и химикали.

Изключителна трайност

Уханието на ароматната топка е изключително силно и дълготрайно, като при правилно ползване, този артикул ще отделя от благоуханието си дори и след повече от един месец. Това поставя този продукт сред най-трайните и предпочитани. Веднъж поставен във вашия дом, офис или вила, този продукт ще създава усещане за свежест за дълъг период от време.

Изключително безопасна за вас и вашето семейство

Според AirSpice.bg, ароматните топки са един напълно безопасен за вас и вашето семейство продукт, който е произведен в съответствие с всички правила и изисквания на Европейския съюз и Европейските регулаторни органи.

Отговаря на най-високите наложени стандарти за безопасност от двете страни на Атлантическия океан. Продуктът е създаден изцяло от материали европейско производство и е патентован оригинален продукт на Air Spice.

Огромно многообразие от аромати

Ароматната топка се предлага в различни цветове, а уханието можете да подберете според своя вкус и лични предпочитания. Особено търсени са аромати като мандарина и ванилия, но вероятно най-предпочитан и най-шик се счита продуктът с аромат на сандалово дърво. Неговият нежен аромат е любим на хора с различен вкус, така че е чудесен избор за подарък, тъй като е сигурно, че ще бъде харесван и оценен.