Menu Close

Betfair – как се става пръв при букмейкърите

Бонус за нов потребител в Бетфаир

В България има не е една възможността да заложите парите си, това прави въпроса коя е най-добрата платформа за заложи налична в страна толкова важен. Betfair изглежда да е сред един от най-добрите избори. Компания легализирана в България в началото на 2014-та година, Betfair предлага много възможности за печалба, като вкарва в играта иновативни идеи като тяхната Спортна борса.

С начало в Англия, тази услуга предоставя на своите играчи конкурентноспособни съотношения и награди като непрестанния наплив от бонуси и възможност за допълнителни ресурси освежава вашето преживяване. Освен това услугата се слава с най-точните статистики и богат диапазон от спортове и други мероприятия.

Какво можете да очаквате от Betfair

Това което ги различава от другите букмейкърски услуги в страната, е достъпа до ексклузивна информация, която можете да намерите на техния сайт. В комбинация с 5Bet.eu можете да направите изключително прецизни решения за това къде да инвестирате вашите средства.

Това, което прави тази комбинация изключително печеливша е специализацията на 5Bet.eu като информационна платформа за най-различни срещи в голям спектър от спортове, както и различни футболни лиги – познати и непознати. Ако целите да сформирате печеливша стратегия, то тогава този подход значително ще увеличи вашите шансове да се издигнете на върха.

Добра бонус система

Всички знаем, че колкото по-голям капацитет има един играч, толкова по-голяма е победата – за това букмейкърския сайт Betfair ви предлагат много добра стартова бонус система, която ще стимулира вашият растеж. Добавено към това, имате възможност да грабнете допълнителен бонус от 5Bet.eu като се възползвате от техните информационни услуги и се абонирате.

Така получавате 100% начален бонус от вашия депозит до 100 Евро и още толкова от 5Bet.eu – с тези бонуси имате възможност да започнете силно и да завършите на върха. Освен това Betfair периодично има доста щедри бонус кампании за вече опитни и нови потребители, така че възможностите за печалба са значително по-големи.

Политика за теглене

Ако желаете да добавите към вашите ресурси или да изтеглите баланса на акаунта си, транзакциите се случват мигновено, за да не чакате. В случай, че сте сигурен във вашия избор, можете да добавите към вашата сметка минути преди залог, без да се притеснявате от закъснения или допълнителни такси.

Начините за транзакции от и до вашият личен акаунт са многобройни, за да можете да изберете това, което ви устройва най-много – така имате възможност да разнообразите сметките си. Условията за ползване на услугите на Betfair са показател за качествено обслужване, като екипа на компанията подхожда към всеки клиент с внимание, за да спомогне вашите шансове за победа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *