Menu Close

Изобщо възможно ли е да подтиснем апетита си?

Тренировки за отслабване

Знаете ли, че по-голямата част от световното население споделя, че няма начин да подтисне апетита си. Много диети се създават с обещание, че спазваме ли стриктно препоръките, ще забравим що е то глад.

За зла участ, обаче седмица-две след започването на новата модерна диета, хората губят първоначалния си ентусиазъм и целта, поставена в началото, рязко се превръща в болезнен неуспех. В кое е причината да не успяваме да подтискаме апетита си по-продължително време, което да е достатъчно, за да редуцираме теглото си?

Понякога само тренировки и правилно хранене на „чисти“ храни не помага. Тогава трябва да потърсите помощ от хранителни добавки за отслабване, намиращи се в специализирани магазини като FitnesHrani.com.

Не всичко е в менталната настройка

Известно е, че постоянната и продължителна битката с килограмите може да е дори депресираща. Отказването, обаче не е вариант.

Може би най-редовно чувате оправдания от близки и приятели, които гласят: „Аз не съм се хванал, не съм отслабнал.“, „Ей сега, за три месеца съм изкарал пресата!“.

Предварителното психическо настройване е много важно нещо, но в никакъв случай не се подлъгвайте в твърденията, че всичко се гради с него. Работата на мозъка е да ни кара сутрин преди работа да заместим кафето с крос в парка или вечер след работа да отидем на фитнес вместо до закусвалнята.

Да приемеш, че имаш истинска нужда от лек джогинг сутрин си е нещо невероятно и само хората, които са почувствали това във вените си, могат да споделят колко наистина прекрасно е. Лошото е, че не всеки може да се похвали с подобно нещо и затова много хора страдат от трудностите и блокадите по пътя към успеха.

Отслабването се постига с ядене

В света на фитнеса съществуват три понятия – калориен оптимум, калориен излишък и калориен дефицит. По-нататъшната сметка е лесна.

Ако всекидневно вие приемате точно толкова калории, колкото изгаряте, то вие безпроблемно ще поддържате своето тегло. Нито ще сваляте, нито ще качвате килограми – тогава се намирате в оптимум.

В случай, че броят на калориите, които приемате чрез храненията си, надвишават изразходваните, то тогава сте във фаза на калориен излишък. Неописуема е мъката, когато пред очите ви храната през деня се „лепи“ навсякъде.

В калориен дефицит сте, когато броят приети калории е по-малък от този на изразходените. Тогава вие притискате организма си буквално да търси и намира резервни източници на енергия.

Покажете на тялото си правилния път

От простата сметка, която направихме по-горе, разбираме веднага, че трябва да се намирате в калориен дефицит, за да редуцирате килограми. Именно това е положението, което трябва да задържите за достатъчно дълго време, за да редуцирате тегло.

Ако все пак искате да заложите на качествени хранителни добавки, за да постигнете целите си, то посетете сайта на FitnesHrani.com, където ще намерите огромно разнообразие от суплементи за съответната цел.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *