Menu Close

Лубриканти на силиконова основа – 4 причини да си ги купите

Лубрикант на силиконова основа

Лубрикантите са онова козметично средство, благодарение на което имаме възможността да заздравим изключително много връзката си с партньора. Този клас козметика се предлага от десетилетия на пазара и с времето започват да се произвеждат още по-ефикасни и действащи продукти, които със сигурност ще ви оставят без дъх.

Ние сме на мнение, че за лубрикантите трябва да се говори открито и освободено, тъй като става въпрос за продукти, които са част от живота ни и посредством които имаме възможността да се радваме на пълноценен сексуален живот с партньора си. Не разбираме хората, които изпитват притеснение да говорят за секс козметиката и не я използват, заради това, че трудно могат да премахнат тези задръжки.

Истината е, че основното предназначение на лубрикантите, без значение дали става въпрос за такива на силиконова основа или другия вид – водна основа, то те са направени с цел да подобрят овлажняването, да елиминират болката по време на проникване и да ни накарат да се чувстваме на седмото небе от щастие, когато сме отделили време за сексуална игра и приключения.

Кои са 4  – те причини, заради които си струва да инвестирате в покупката на лубрикант на силиконова основа

Първата основна причина, заради която си струва да инвестирате в силиконовия смазочен материал, то това е елиминирането на болката по време на проникване. Никой не иска именно това преживяване с партньора да се превърне в мъчение единствено, заради това, че липсва достатъчно възбуда или, чисто и просто, жената не успява да се овлажни до толкова, че да не усеща парене, щипане и търкане, докато партньорът й прониква в нея.

Разбира се, това съвсем не е единственото предимство, заради което си струва да инвестирате в покупката на лубрикант. Втората основателна причина е, че козметичният продукт е доказано безвреден дори за онези хора, страдащи от всевъзможни алергии. Гарантираме ви, че ако си закупите качествен лубрикант, то не ще се превърнете в свидетели на зачервявания или други нежелани реакции.

Тук е моментът да споменем за онлайн секс шоп Sexo.bg, от където имате възможността да си набавите висок клас лубрикант, без да се налага да плащате цяло състояние средства.

Втората причина е, че лубрикантите са подходящи за използване както в басейн или вана, така и под душа. Те не се повлияват от водата и ще ви останат верни. Можете и сами да се убедите в това, като помолите партньора си да експериментирате или решите самите вие да влезете под душа и да се позабавлявате, докато релаксирате и се откъсвате от натовареното ежедневие.

Четвъртата причина, заради която съветваме мъжете и жените да имат в нощното си шкафче лубрикант, то това е, че благодарение на него аналният секс ще се превърне в любим начин за забавление с половинката си.

Сигурни сме, че всички тези съвети, които споделихме с вас, ще са ви от голяма полза. Нямаме ни най-малки съмнения, че ще успеете да си набавите наистина качествен лубрикант на силиконова основа и да сложите край на неприятните усещания, когато партньора ви прониква във вас. Подарете си преживявания, които нямат цена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *