Menu Close

Лято с бебе – ето какво ви е нужно

Лято с бебе - какво ни е нужно

Ако искате да изведете бебето си навън това лято, трябва да инвестирате в някои бебешки принадлежности. Тази екипировка трябва да включва здрави обувки, блокиращи вятъра и дъжда връхни дрехи и детска лятна количка. Ако не сте сигурни кои елементи са от съществено значение, прочетете тази статия и решете сами.

Бански костюми

Една от най-важните части от бебешкото оборудване през лятото, са банските костюми за вашето мъниче. Най-добрите бански костюми са изработени от леки бързосъхнещи материали, като спандекс и найлон. Тези материи осигуряват силно възстановяване и не се свличат. Уверете се, че банските костюми са удобни за носене от вашето бебе. Изберете бански костюм от една част или отделни части, за да бъде вашето малко дете щастливо и комфортно.

Когато купувате бански костюми за детето си, уверете се, че те предлагат защита от ултравиолетовите лъчи. Изберете такъв с UPF защита за максимална защита от слънцето. Ако бебето ви е на повече от шест месеца, купете слънцезащитен крем за бебета. Ако детето ви е по-голямо, вземете шапка за слънце и широкопола шапка за слънце, които са едновременно удобни и предпазват бебето ви от слънцето. Можете също така да сложите предпазител за обриви или бански с дълги ръкави.

Дейности, свързани с плуване

Малчуганите обичат да играят с различни предмети и бързо ще забележат кои от тях плават. За да научите малчугана повече за плаването и потъването, включете експеримент за плаване или потъване. Направете купчина от различни джуджурийки с идеята то ги подреди по подходящ начин.

Пясъчник

Когато малчуганът ви иска да прекара целия ден в игра навън, сенчестият пясъчник е идеалнен за тази цел. Тези конструкции са проектирани така, че да поддържат прохладата на бебето през лятото и да го предпазват от суровите UV лъчи на слънцето. Много от тези конструкции за игра се предлагат с навес и платно, защитени от UV лъчи, за да предпазят детето ви от изгаряне. Независимо кой сенчест пясъчник ще изберете, ползите, които той предлага, си заслужават допълнителните разходи.

Преносим вентилатор

Един преносим вентилатор за вашето бебешко оборудване, може да бъде спасител. Тези вентилатори могат да се използват в продължение на часове, за да охлаждат вашето бебе, независимо дали сте в парка или на къмпинг с бебето си. Те имат регулируеми скорости и дизайн на триножник, който се огъва под всякакъв ъгъл. Захранва ги батерия и се доставят с USB кабел за презареждане. Могат да работят около 8 часа на нисък режим и са достатъчно тихи, за да се използват в колата.
Тези малки, леки вентилатори, могат да осигурят приятен бриз за вашето мъниче дори в най-големите горещини. Вентилаторът е тих Работят с литиева батерия от два до шест часа, зареждат се за около 4 часа.