Menu Close

Модерни цветове за дамски обувки и как да ги съчетаем с облеклото

дамски обувки

В тази статия ще ви представим модните тенденции при дамските обувки и конкретно по-въпроса, с какви цветове нюанси да комбинираме своите цветни обувки.

С какво да носите червени дамски обувки

Такива обувки винаги изглеждат ярки, привличат вниманието и се превръщат в доминиращ детайл в създадения образ. Ако целта ви е да привлечете вниманието на другите към стъпалата и глезените, изберете облекло в черно и бяло, така оставяте обувките „соло“ и целта е постигната.

Също така може да изберете тоалет от цветове, близки до червеното. Например, розово или оранжево. Те ще “успокоят” малко крещящия нюанс на обувките. Синьото и сивото също вървят добре със страстен цвят.

С какво да носите оранжеви дамски обувки

Цветът, допълващ оранжевото е син. Тоест, именно тази комбинация ще подобри всеки от тези цветове. Затова носенето на сини дънки и светлосиня риза в комбинация с оранжеви или подобен нюанс дамски обувки ще ви накара да изглеждате невероятно.
За да разширите наличната палитра, изберете топли нюанси. Опитайте жълто и топло кафяво облекло.

Какво да носите с жълти дамски обувки

Имайте предвид факта, че никакви дрехи не могат да укротят яркостта на жълтото. Затова обувките изглеждат фантастично, особено когато са съчетани с обикновен монохромен тоалет. Жълтите обувки моментално се превръщат в ключов детайл, който добавя шик и смелост към образа. Слънчевият цвят върви добре с всички нюанси на синьото.

С какво да носите зелени обувки

Комплимент към зеленото е червеното. И тези цветове изглеждат перфектно заедно. Но ако ги комбинирате в едно изображение, то ще прилича на коледна елха. За да избегнете този ефект, носете зелени обувки с топли нюанси на оранжево, черно, кафяво, бежово или синьо.

Какво да носите със сини обувки

Този мек и женствен нюанс съвпада перфектно с бяло, коралово, розово и светло кафяво. Такива тандеми изглеждат свежи и флиртуващи. Ако не харесвате средни тонове и светли нюанси, просто изберете по -наситената опция.

цветни дамски обувки

Какво да носите с лилави обувки

Лилавите дамски обувки, всъщност са невероятно гъвкави. Може да се комбинират с дрехи от всички цветове, но в същото време изглеждат много по -ефектно с черно. Няма да останете незабелязани в лилави обувки.
Наситеният цвят ще се превърне в ярък акцент, ако се комбинира с неутрален, черен или бял тоалет, също не се колебайте да изберете синьо и мента.