Menu Close

Популярни мъжки бижута

Популярни бижута за мъже

Ако търсите подходящи мъжки бижута, в настоящата статия ще разгледаме какви видове най-често носят господата и ще ви дадем повече информация за тях. Да започваме!

Обеци за мъже

Независимо дали сте професионалист, любител на модата или просто търсите стилен аксесоар, популярните обеци за мъже могат да добавят личен щрих към всяка визия. Независимо от стила, който изберете, мъжките обеци са по-популярни от всякога. Можете да избирате от разнообразие от различни стилове, от шипове до халки.

Най-популярният стил при мъжете е халката. Тези обеци са универсални и лесно се съчетават с различни тоалети. Могат да се носят за ежедневни или елегантни тоалети. Обръчите се предлагат в различни размери, така че можете да изберете идеалния чифт, който да допълва стила ви.

Популярни бижута за мъже - обеци

Друг популярен вид мъжки бижута са халките с кръст . Този дизайн е бил използван през цялата история за представяне на безкрайността. Освен че изглеждат готино, обеците с кръст могат да се използват и за показване на преданост към Бог. В зависимост от вашите предпочитания можете да изберете дълъг стил или по-изтънчена халка.

Ако не сте сигурни за вашия пиърсинг, можете да изберете обеци с клипс. Тези обеци са проектирани със закопчаване на панти, висящ дизайн и механизъм за защипване. Тези обеци с щипка са идеални за работни места, където не е разрешен пиърсинг. Освен това са удобни за носене и не изискват дупчене на ухото.

Синджири

Независимо дали търсите рационализирана визия или искате нещо смело, популярните синджири за мъже се предлагат в различни стилове. Тези аксесоари са лесни за съчетаване с всяко облекло и помагат да подчертаете вашата личност.

Популярните синджири за мъже включват верижки и висулки. Верижките обикновено са нишки от мъниста или дискове, свързани заедно. Тези синджири са универсални и могат да се носят под риза с копчета за изискан акцент.

Популярни бижута за мъже

Мъжките синджири обикновено се правят от сребро или злато. Среброто е лесен, класически избор, който пасва на повечето тоалети. Златото е луксозен, богат избор, който изисква внимание.

Висулките обикновено са по-дълги и могат да добавят много стил към вашето облекло. Те също се предлагат в различни видове. Те са чудесен начин да добавите индивидуалност към външния си вид.

Герданите от мъниста за мъже не са толкова често срещани като другите видове колиета, но са чудесен начин да внесете цвят в гардероба си. Освен това са леки и удобни за носене. Ключът е да изберете дизайн, който не е твърде изискващ.

Колиетата от мъниста за мъже могат да се носят по-скоро като чокър, така че са чудесни за добавяне на цвят, без да привличате твърде много внимание към себе си. Предлагат се в различни материали, включително еко кожа и памук. Те обаче не са подходящи за официални поводи.

Източник: бижутерия София