Menu Close

Versace, Gucci 2017

Кампанията на Versace пролет / лято 2017  идва в духа на природата, свободата и спорта.

Италианската модна къща Versace в новата си кампания за пролет / лято 2017 представя спортни облекла от техните мъжки и дамски колекции.

За да ни покаже най-новата си колекция, Версаче избра моделите Еди Кембъл и Anna Evers, които са участвали в последното шоу на марката. Двете позират до един кон в Кентъки. 

“Това е колекция за динамичното време и свобода на живота на Versace”, казва Донатела Версаче, художествен директор на модната къща и на дизайнерските кампании. Докато Karli Клос и Gigi Hadid играят активна роля на градски жени в кампанията  зимна 2016 новите лица Еди Кембъл и Анна Evers се наслаждават на природата. Една от първите снимки ни показва Еди Кембъл, която балансира върху кон в парка.

Фото сесията е заснета от американския фотограф и режисьор Брус Уебър, който също засне кампанията за есен / зима 2016

“Създаване на визуална фото сесия за новата колекция на Донатела беше вълнуваща работа, защото тя е за природата, за конете и свобода”, обяснява Брус Вебер. “Свобода на избор, свободата на изразяване и свободата на словото. Мисля, че винаги е интересно, когато модата може да предаде съобщение по един фин начин и да помогне на хората да мислят за живота си и как да го направят по-добър.”

Посетихме Берлин, малко английски село, а сега е дошло време за почивка в Италия. Творческият директор на марката Gucci, Alessandro Мишел, отново съвместно с фотограф Glen Lihfordom създават още една завладяваща история.

В снимките виждаме модели, които стоят в непосредствена близост до фонтана Треви, наслаждавайки се на вечерта или ядящи хамбургери. Те често са придружени от тигри и лъвове и декори, напомнящи за сафари. Творческият директор на италианската модна къща е съчетал ретро мотиви с елементи от съвременната поп култура и, както винаги, в перфектен стил.

Колекцията на Gucci пролет / лято 2017 идва с бяла тениска с диви котки и голямо лого (вече популярно в Instagram), рокли с цветя, поли с геометрични мотиви и бродирани сака.

Вижте най-новата фотосесия на модната къща Gucci в сайта на марката!

Източник: https://e-alexandra.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *