Menu Close

Видове външни щори

Vidove vanshni shtori

Според мнозина външните щори са много по-практични от вътрешните. Те спират любопитните погледи и пазят стъклата на прозорците от лоши климатични влияния. Благодарение на тях напълно ще преобразите екстериора на жилището си, за да бъде то точно толкова красиво отвън, колкото и отвътре. Ако се колебаете на какъв модел да се спрете, то следващите редове ще ви помогнат с избора.

Външни алуминиеви щори

Този тип ролетни щори могат да се монтират върху PVC дограма и са подходящи както за прозорци, така и за врати. Те са известни и ценени за поддържане на постоянна температура в помещението, но също така и за звукоизолация. Освен това тези алуминиеви външни ролетни щори за прозорци могат да се управляват с електрически бутон, с дистанционно управление или с приложение, инсталирано на телефона ви. Разбира се, налична е и класическата ръчна версия с кабел.

Външни щори с вградена мрежа против насекоми

Препоръчваме на клиентите, които избират какъвто и да е вид външни ролетни щори за прозорци, да изберат наличните модели с вградена мрежа против насекоми. В зависимост от размера на прозореца или вратата те могат да бъдат ролкови или плисирани. Защо казваме, че трябва да изберете ролетни щори с вградена мрежа против насекоми? Защото в бъдеще, ако искате да закупите мрежа против насекоми, това ще бъде по-сложно. Друго предимство е, че цената ще бъде много по-ниска, ако закупите външната ролетна щора с вградена мрежа против насекоми в началото, отколкото по-късно след монтажа.

Външни щори против взлом

Този тип ролетни щори срещу взлом обикновено се използват в жилищни блокове, жилищни сгради, кафенета, офиси и дори магазини. Тези външни ролетни щори против взлом са специално проектирани и тествани от специалисти в тази сфера. Те предлагат най-добрата сигурност срещу нежелани гости, спокоен и релаксиращ сън. Този модел защитени от взлом външни ролетни щори се предлага с автоматично заключване с болт или ключ. Поддръжката им е много лесна и изисква само вода и гъба или кърпа за почистване както отвътре, така и отвън.

Ако все още не сте имали възможност да монтирате външни ролетни щори на вашата дограма, не е нужно да се притеснявате. Има модели, които могат да се монтират дори към съществуваща дограма.